Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Interiér Škody Fabia se příští týden změní. Dorovná krok s Octavií a Kodiaqem

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Nová generace Škody Octavia dostala některé prvky jako první škodovka vůbec. Teď si postupně nacházejí cestu do dalších modelů.

Od pražské premiéry čtvrté generace Škody Octavia uběhlo už téměř třičtvrtě roku. Další velkou novinkou bude odhalení čistě elektrického SUV Enyaq koncem letoška. To ale rozhodně neznamená, že by se na aktuální modelové řady nesáhlo, naopak. A některé inovace jsou opravdu výrazné.

Před pár dny jsme vás informovali o novém dvouramenném volantu, který po Octavii dostane také Kodiaq, minimálně ve vyšších verzích Scout a Laurin & Klement. Největší SUV v nabídce ale rozhodně není jediné. Na sociálních sítích už se objevil také modernizovaný interiér Karoqu. Zajímavé je, že “běžná” výbava dvouramenný volant má, provedení Sportline však stále dostává klasické tříramenné řešení. Od Škodovky víme, že bychom se podrobnosti k novým volantům měli dozvědět koncem tohoto týdne.

Video se připravuje ...

Ještě před oficiálním potvrzením se ale u jednoho z prodejců objevily další snímky, které zachycují lehce přepracovaný interiér modelu Fabia. Tam jsme jeho nasazení popravdě příliš nečekali a poprvé jej vidíme v malém autě s klasickými budíky, malou obrazovkou multimediálního systému a mechanickou parkovací brzdou. Třešničkou na dortu je pak nový volant nasazený také v Superbu.  Všechny tyto kabiny si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Máme potvrzeno, že nový volant se v modelových řadách začne objevovat od 25. kalendářního týdne letošního roku, tedy od týdne příštího. Teď už si jen musíme počkat na to, které varianty jednotlivých modelů dvouramenný volant dostanou, a které zůstanou u řešení tříramenného.

Který volant ve vozech Škoda máte raději?
  • Klasický tříramenný
    74,9%
  • Nový dvouramenný
    25,1%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 2247 čtenářů.

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Doporučujeme

13. 6. 2020 18:46
Re: Dvouramenný volant...
A čomu ten volant vlastne vadí?
Avatar - honzaHK
12. 6. 2020 22:58
Re: PŘÍPLATEK
Je to paket "Více méně" za 55k, je v tom tříramenný volant, ale zas jenom jeden pedál. Nic víc.
12. 6. 2020 22:15
Re: Škoda triky
ja jednorameny volant mam
12. 6. 2020 15:22
PŘÍPLATEK
Neví někdo, za jaký příplatek bude ten docela hezký původní volant ? ;-)
12. 6. 2020 12:52
Dvouramenný volant...
... je jasným šlápnutím vedle, vždyť toto řešení ihned evokuje šetření na nesprárném místě, nehledě na to, že v principu něco takového naposledy používala Felicia.... ;-\