Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdu Radima Passera řeší německý státní zástupce, prý mu hrozí i vězení

Ondřej Mára
Diskuze (111)

Podle informací zahraničních médií je jízda Radima Passera po německé dálnici vyšetřována jako možný ilegální závod.

Záznam jízdy Radima Passera, který po německé dálnici uháněl se svým Bugatti Chiron rychlostí až 417 km/h, vyvolala u německých úřadů bouřlivé reakce. Podle nedávných zpráv britských kolegů z The Sun pak již policie ze Sasko-Anhaltska předala případ státnímu zástupci.

Passer, který podle zveřejněného videa uháněl po rovném úseku dálnice A2 mezi Berlínem a Hanoverem, by totiž měl být vyšetřován kvůli podezření z možného zakázaného automobilového závodění, jak měla pro The Sun potvrdit tisková mluvčí Doreen Guenther.

Často probíraná je však i otázka bezpečnosti, která byla podle Passera prioritou. Šéfka krajské dopravy Lydia Hueskens však podle The Sun zmínila, že i bez rychlostních limitů se musí všichni řidiči chovat odpovědně, přičemž v tomto konkrétním případě prý existují vážné pochyby, zda tomu tak bylo.

Extrémně rychlá jízda se však uskutečnila v brzkých ranních hodinách na rovném úseku tříproudé dálnice a za vynikající viditelnosti. Samotný Passer se pak v minulosti vyjádřil, že pro bezpečnost udělal maximum a byla jednou z podmínek, aby se pokoušel dosahovat takto vysokých rychlostí.

Absence rychlostních limitů na rozsáhlém úseku německých dálnic je však v poslední době trnem v oku řady německých politiků, kteří prosazují její omezení s důrazem na omezení emisí a hluku.

Podle The Sun pak existuje možnost, že by Radim Passer v případě prokázání viny mohl čelit trestu odnětí svobody až na dva roky. Konkrétní zdroj této informace však The Sun neuvádí.

Ondřej Mára
Diskuze (111)

Doporučujeme

7. 2. 2022 14:49
Re: Developer vs Boží trest
Chytrolíne ještě by mě zajímalo proč neproběhl žádný soud k tomuto pokusu a proč ten byl v pořádku. BTW všimni si jak je ta dálnice přehledná a rovná. I při těch 400 km/h máš pořád přehled o tom co se děje před tebou.

https://www.youtube.com/watch?…

Myslím, že to jeho právníci smetou ze stolu, protože nikoho neohrozil a o nic nešlo, takže primitivové tvé úrovně budou nakonec jen skřípat zubama, že nebylo po jejich :D :D :D
Avatar - Emel
4. 2. 2022 19:16
Re: Developer vs Boží trest
No a jakej zornej úhel potřebuješ mít na to, abys na dálnici viděl na 500m dopředu? To je právě ta výhoda "uzavřenýho systému" dálnice... vcelku ti stačí hodně pozorně sledovat ty tři pruhy daleko vpředu.
Jakmile by se nějaký auto už ocitlo v prostředním, byť třeba půl km vepředu, no tak holt začneš brzdit. Dokud jsou všichni vpravo, máš pořád jeden pruh rezervy.
Bugatti to prostě nemá zapotřebí, v dnešní době. To prohlášení je takový... no politický - nedistancují se od Passera, distancují se od "chování, které vede ke konkrétnímu ohrožení účastníků silničního provozu". Holt je pro ně nejvyšší prioritou "odpovědné chování vůči akcionářům společnosti", jak napsali o větu dřív :-)
Avatar - JFK
4. 2. 2022 15:35
Re: Developer vs Boží trest
Tak proč se tady z podlahy s rozmlaceným egem vztekáš, že tvůj guru dostane flastr? ;) Mindrak mají lidi, co se chovaji jako ty, předvedl jsi všechny znaky tohoto chovaní - všichni jsou pro tebe idioti, blbečci, debílkové a teď se za to stydíš. Opět KO, zpatky to nevezmeš ani to neokecáš :*) tyto invektivy používají suteréni, protože jsou na zemi v argumentačni nouzi, názorné ukázky jsme tu četli.

Že soudíš ostatní podle tebe, protože jsi to nikam nedotáhl a ten kdo ano, tak tam vynáší popelnice, přece není možný, proc by byl na ACZ. Jenže ne každý je takový lempl jako ty, bohužel a zrovna mě tato kauza zajímá, protože se mě na to kolegové ptali, jak je to u nás vnímáno. Vůbec ti nedochází, že toto uvažování, které tu předvádíš, odpovídá přesně tvému omezenému zamindrákovanému vnímání světa. Takže další KO, panáčku :-) Když seš konfrontován někým, kdo narozdíl od tebe zná prostředí koncernu na úrovni, je to nad možnosti tvého chápání, musíš si pak pomáhát nadávkama. To by ti šlo, v tom exceluješ.

Kolikrát jsi po zmíněné tříproudé A2 jel 250? Víc nemá cenu tvou zkušenost s 230 vmax komentovat.
Další debata s tebou nemá smysl, je mi tě hrozně líto, nejsi partner k diskusi, byť se o to zoufale snažíš a každou dalši reakcí se máš potřebu znemožnit. Argumenty nula, zkušenosti nula, pouze teorie. Ta jediná ti jde podobně stejně jako nadávky, na nic jiného se nezmůžeš. I Amaterasu ti to snazí vysvětlit, jestli ti to nedošlo tlachale.Takže zase tu pokračuj s tou tvojí senkrovnou plnou invektivů přesně tak, jak jsi z tvých nejnižších kruhů zvyklý.
4. 2. 2022 14:15
Re: Developer vs Boží trest
No tak narozdíl od tebe sem už rychle jel, takže vím co si tak asi člověk může v různých situacích dovolit a co je ještě v rámci mezí bezpečný. Ano staví se k tobě i jiní. To myslíš Hamunu? No tím bych se čoveče moc nechlubil. Většina lidí ho tady má na HL a vůbec na něho nereaguje, takže takovýho spojence si teda užij :-D Tvé představy jak to vypadá, když někdo dostane KO jsou velmi vtipné. Je vidět, že máš nějaký mindrák, takže cítíš potřebu se tady vytahovat jak spolupracuješ s managementem VW. V jakým směru? Vynášíš jim koše? To jsi teda velká ryba čoveče. Že se vůbec zahazuješ diskuzema na ACZ? To já nemám vůbec potuchy jak to v automotive chodí. Vůbec v tomhle oboru nepracuju ;-) Ale je s tebou zase sranda. Takovýhle blbečci jsou pro moji sarkastickou povahu dobrá krmně, takže klidně ještě nahraj na smeč, když seš takový velký zvíře v automotive :D
Avatar - JFK
4. 2. 2022 13:25
Re: Developer vs Boží trest
Tyjo ty seš dobře vyřízenej, takovýho zoufalce jsem tady dlouho neviděl. Teoretik mě tu bude poučovat o teorii :D :D

Chlapče, zatimco ty jsi na té Ehře nejen že nikdy nebyl (což ti nezazlívám, protože tam se prostě není normalně možne se dostat), natož tam třeba navštívit Lamborghini Automobili nebo Bugatti SA, natož si tam těch 250+ s registrací pro polygon vyzkoušet. Já s koncernovým vývojem a managmentem spolupracuju x let, narozdil od tebe, a řesil jsem i tyhle zkoušky a to už v dobach Winterkorna, které jsou pryč a hrozně se tomu divíš. Nemáš ani potuchy jak to tam uvnitř chodí a proč se k tomu tak staví.

Takže si ty tvoje teorie a invektivy aplikuj v kravíně mezi těma tobě podobnyma lojzama, na které to možná funguje. Už ti to tu píšou i jiní. Tady na tuhle debatu prostě nemáš, smiř se s tím, jsi NULA. Dostavás tu v diskusi opakovaně KO a valíš se stále na podlaze, rád ze sebe necháš dělat hadr na podlahu :-!