Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Koukáme na zbrusu novou škodovku? Jiný design z Boleslavi dostává první obrysy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Před pár týdny informovalo vedení Škody o zcela novém designovém jazyku Modern Solid. Jak asi budou škodovky budoucnosti vypadat odhadují nezávislí grafici.

„Budou to krásné vozy, ale budou odlišné. Půjde o další úroveň mobility,“ uvedl k představení nového designového jazyku Modern Solid mladoboleslavské automobilky Martin Jahn, člen představenstva Škody Auto.

Škodovka o pracích na novém vzhledu poprvé informovala v březnu letošního roku a fanouškům ukázala i siluetu, která toho ale zas až tolik neprozrazovala. Na první vozy s přepracovaným designem si budeme muset ještě nějaký čas počkat, což však neplatí o odhadech nezávislých grafiků.

Náš kolega Honza Lušovský představil vlastní vizi toho, jak by asi mohly škodovky v příštích letech vypadat. Jako předloha posloužila právě ona silueta, na kterou postupně „montoval“ jednotlivé komponenty. Některé jsou současným vozům z Mladé Boleslavi podobné, jiné, například zapuštěné kliky dveří či kamery místo zrcátek, se objevují vůbec poprvé.

Svou představu o nových škodovkách už zveřejnili také tvůrci z webu TopElectricSUV, kteří prezentují poněkud všednější vizi. Obě si můžete prohlédnout ve videu výše, případně v přiložené fotogalerii. A nezapomeňte nám dát vědět, jak se vám první návrhy zbrusu nového designu líbí.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - yarda
29. 4. 2022 19:44
Co takhle VolksŠkoda
za VolksCenu, abych si ji mohl novou koupit, až mi doslouží Thalie co jsem si ji novou koupil i s dobrým vybavením za necelého čtvrtmelounu?
Avatar - Barry Lyndon
28. 4. 2022 00:02
to bude průšvih...
Tento nový Ahoj Trabant Kübelwagen style na druhou stranu zajistí, že čipů, materálu i zaměstnanců bude víc než dost.... Jediné, co bude chybět, budou zákazníci...
Tušil jsem, že Stefani bude průšvih, ale že až takový.... :no: :-[]
27. 4. 2022 20:13
Konečně.
„Budou to krásné vozy, ale budou odlišné. Půjde o další úroveň mobility,“ to už asi mluví tím novým designovým jazykem.

Hmmm, kdyby nebyly odlišné, tak že by byly stejné?

A ostatní automobilky celého světa to můžou zabalit, k další úrovni mobility se nikdo neodvážil přihlásit.

Že by zvládli ve Škodě teleportaci, ovládání myšlenkou nebo budou škůdky zatím jenom obyčejně lítat jak v 5. elementu? Možná však ráno škůdka odveze haranty sama do školky, puberťáka do školy, pak zajede do supermarketu na nákup, starou odveze na kosmetiku, chlapa do bouchačky, vyvenčí čokla, bábu odveze k doktorovi, sebe nabije a večer všechno sveze zpátky a promítne film? Tak nějak by mohla vypadat další úroveň mobility.

Miliju Jahnovy žvásty. Jen génius dokáže takové ploché, nedynamické, nic neříkající plky a tlachy zpeněžit.
27. 4. 2022 19:44
super
Musi to mit ale kristalovou masku kristalovejsi nez kristal
Avatar - petr petrumr
27. 4. 2022 19:39
rusko?
krtek v bolce? Tohle je přeci putinův vůz, ještě napište, že škoda bude dělat auta jen na CNG. V mládí jsem nevěděl co to je zemní plyn a škoda nám ho včil nutí.