Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Midibus Isuzu Novo Cabrio s otevřenou karoserií v Praze

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Společnost Turancar CZ představuje otevřený midibus Isuzu Novo Cabrio 2019.

Společnost Turancar CZ, výhradní dovozce autobusů Isuzu, uvádí zajímavý výletní autobus, který vychází z osvědčené koncepce standardního modelu Novo s kapacitou až pro 29 cestujících.

Novinka s elektricky ovládanými okny a střechou nabízí možnost jízdy s nebem nad hlavou a přitom zachovává všechny přednosti původní konstrukce s nosnými prvky střechy. I díky tomu může být tento midibus využíván po celou sezónu i mimo teplé letní dny.

Vozidlo je přizpůsobeno požadavkům dopravců, provozujících převážně incomingovou turistiku v atraktivních městských historických lokalitách. Autobus je použitelný i všude tam, kde je žádoucí bezprostřední kontakt turistů s okolním venkovním prostředím, jako jsou například ZOO parky a přírodní rezervace.

Isuzu Novo Cabrio se právě díky tomu, že plně vychází ze sériového midibusu Novo s celkovou délkou 7270 mm, šířkou 2270 mm a výškou 3375 mm, skvěle hodí pro provoz v úzkých uličkách v historických centrech měst. Přednosti malých turistických autobusů značky Isuzu potvrzuje i skutečnost, že jen v Praze je jich provozováno přes dvě stovky a jejich počet stoupá.

Nového zástupce značky Isuzu lze v současnosti potkat v pražských ulicích v rámci testovacích a propagačních jízd. V září se Novo Cabrio představí na tiskové konferenci o dopravě v Nitře, v listopadu na veletrhu CZECHBUS 2019 v Praze a v únoru 2020 na Slovensku v Nitře na veletrhu BUS SHOW zdravá doprava 2020. 

Zdroj a foto: Zdeněk Nesveda, Green Pear Tip s.r.o., Turancar.cz

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme