Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Premiéra novinky značky Bugatti je potvrzena na srpen 2019

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Bugatti během automobilového týdne v kalifornském Monterey v loňském roce představilo model Divo a pro letošní rok již bylo potvrzeno, že se na stejném místě máme dočkat odhalení dalšího výjimečného modelu.

Bugatti se v současnosti naplno věnuje aktuálnímu modelu Chiron. Ten se již dočkal provedení Chiron Sport, je nabízen s prosklenou střechou a také posloužil za základ pro modely Divo a La Voiture Noire.

Automobilový týden v kalifornském Monterey, který má letos od 9. do 19. srpna nabízet záplavu akcí zaměřených na výjimečné a exkluzivní vozy. Podobně jako v loňském roce se zde má odehrát výstavní světová premiéra nového zástupce značky Bugatti.

První informace o této premiéře zveřejnil TheSupercarBlog.com, který uvedl, že podle nejmenovaného zdroje blízkého značce Bugatti se máme těšit na limitovanou edici ve stylu loňského modelu Divo.

Magazín Road & Track následně přímo oslovil automobilku a její mluvčí uvedl, že prezident Bugatti Stephan Winkelmann již mnohokrát slíbil, že každý rok budou uvedeny dvě značky. Pro letošní rok byla první v podobě Bugatti La Voiture Noire odhalena v rámci autosalonu v Ženevě a druhá bude představena v srpnu během akce The Quail v rámci automobilového týdne v Monterey.

Vedle potvrzení premiéry novinky během akce The Quail, pořádané letos 16. srpna, se mluvčí automobilky Bugatti nijak dál nevyjádřil a nechtěl prozatím komentovat, o jaký typ vozu se má jednat.

Podle neoficiálních informací se má jednat o exkluzivní limitovanou edici hypersportovního vozu na základech modelu Chiron, ale vyloučen není ani zcela odlišný typ vozu a řada médií zmiňuje novou limuzínu značky Bugatti.   

Zdroj: TheSupercarBlog.com, Road & Track  

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Doporučujeme