Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Škoda Rapid přistižena zblízka

Aleš Jungmann
Diskuze (161)
K oficiální premiéře Rapidu je zatím ještě poměrně daleko, množí se však špionážní fotky. Tyto jsou zatím nejlepší.

To, že ulicemi brázdí testovací Rapidy a nová Toleda, už nikoho nepřekvapí, prototypy jsou v současné době testovány i na Nürburgringu. Škoda si velmi chytře dělá reklamu a snaží se nás napínat.

Světová premiéra je naplánována na podzim do Paříže, je zde však určitá šance, že zástupci nejvýznamnějších světových médií budou mít možnost se s modelem seznámit o něco dříve.

Ale zpět k fotografiím. Jsou jasné dvě věci: tou první je fakt, že tentokráte se nejedná o bratrské Toledo, které má jinak řešené páté dveře (i auto na obrázku vypadá na liftback), ale mělo by jít opravdu o Rapid.

Druhou věcí je podoba: toto opravdu není finální verze, stále se jedná o klasickou „vábničku“, kterou lidé na ulici nadšeně fotí. Přední maska bude zcela jiná, uměle zakulacená světla nebo chromová ozdoba kapoty nás mají za úkol zmást.

A nutno říci, že se to docela dobře daří. Obrázek finální verze zatím žádné médium nepřineslo a ani novináři samotní toho s jistotou moc nevědí. Pokud toho víte víc vy, budeme rádi za příspěvek v diskuzi!

Aleš Jungmann
Diskuze (161)
28. 5. 2012 07:00
najobyčajnejšia škoda
je to najobyčajnejšia škodovka akú som videl. robia to pre tých, ktorí chcú mať vačšie auto ako je fabia, ale za málo penazí. takže poskladali auto s najobyčajnejšími technickými riešeniami a ešte s hnusným designom. ale nevadí, lebo pre čechov to bude stále najlepšie auto a budú ochotní zaplatit velké peniaze, aj keď za tie peniaze by od inej značky dostali ovela lepšie auto...
Avatar - BruceWayne
27. 5. 2012 23:51
Tak si myslím,že
tohle auto jménem Škoda je opravdu totální úlet. Není asi moc nudnějších a ošklivějších aut. Ale jsme v česku a tak má obrovskou šanci stát se autem roku. ;-)
24. 5. 2012 18:30
Škoda Rapid přistižena zblízka
prostě nic zvláštního na modelu nevidím. Fotka jako z archivu,kdy byla uvedena první oktávka
24. 5. 2012 09:20
Re: Maskovanie
Tak si konecne kup novy fon ;-)
24. 5. 2012 08:44
Re: kola
Asi jo, ale důležitý je, že když bude majitel chtít, tak si to auto může zkrášlit většíma kolama.