Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra hlásí rekordní počet návštěvníků svých výrobních prostor

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Společnost Tatra Trucks je tradičním generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, jejichž letošní ročník se odehrál během druhého červnovém víkendu a přivítal přes 20 tisíc návštěvníků.

 

Společnost Tatra Trucks v rámci Kopřivnických dnů techniky, pořádaných 8. a 9. června letošního roku umožnila široké veřejnosti navštívit výrobní halu nákladních vozidel značky Tatra. Tuto výjimečnou příležitost využily tisíce lidí.

„Zaznamenali jsme rekordní zájem o prohlídku výrobní linky Tatra Trucks, kterou si v průběhu soboty mohli návštěvníci projít s komentářem našich techniků. Byli jsme příjemně překvapeni velkým zájmem široké veřejnosti o nahlédnutí do procesu výroby tatrovek,“ říká Michal Konečný, vedoucí marketingu společnosti Tatra Trucks.

Společnost Tatra Trucks, která je každoročním generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, pro již sedmý ročník akce tradičně poskytla zkušební polygon, na kterém si mohla široká veřejnost vyzkoušet jízdu v nákladních vozidlech modelových řad Phoenix a Force v různých konfiguracích podvozků od 4x4 po 8x8.

Celkem o víkendu navštívilo Kopřivnické dny techniky přes 20 tisíc lidí, kteří mohli obdivovat například výstavu historických automobilů Tatra 12, Tatra 115, Tatra 141 a Tatra 148 a mnoho dalších zajímavých exponátů v podobě hasičské techniky, jeřábů, obrněných transportérů, motocyklů, sportovních vozidel či letadla a vrtulníku.

Akce se těšila pozornosti také mnoha zahraničních návštěvníků, především ze Slovenska, Polska a Rakouska. Novinkou letošního ročníku byla možnost přijet do Kopřivnice historickou vlakovou soupravou z Ostravy, Studénky, Příboru i ze Štramberku.

Zdroj: Tatra Trucks a.s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme