Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TEST Videotest: Škoda Rapid Spaceback ve 13 minutách

redakce AUTO.CZ
Diskuze (177)
Ve spolupráci s redaktory Světa motorů a Auto Tipu jsme pro vás připravili velký videotest nové Škody Rapid Spaceback.

Video se připravuje ...

Jak vypadá, jak jezdí a co o o ní říkají lidé z automobilky? Uvidíte na přiloženém videu. Pokud snad video neodpovědělo na všechno, co vás zajímá, přidáváme odkazy na články s podrobnými informacemi:

redakce AUTO.CZ
Diskuze (177)
20. 4. 2014 21:04
mozno dobre
tak moj nazor na rapid je auto myslim dobre vymyslene niektore lacne veci ale to najdeme uz v sade zobral by som ho... >:-[]
3. 10. 2013 08:50
Re: REKLAMA a né test
Proč bych měl hledat problém u sebe? Já se v tom orientuju, to byla nadsázka. Já jen hodnotím práci redaktorů a ta nebyla odvedena dobře. Jo v normálním testu by řekli "má ve své třídě velký kufr", v reklamě se řekne "má velký kufr". To je ten rozdíl. V testu se hodnotí a porovnává. V reklamě se vychvaluje. Třeba systém DSR, který pan Vaculík dlouze popisuje a pak z něho vypadne že v rapidovi vlastně vůbec není.
Avatar - white label
3. 10. 2013 00:38
Re: Životnost motoru 1,2 TSI
Takže, když má podle tebe 189 cm vysoký chlap v nové Ma6 (určené pro evropský trh) 7-8 cm rezervu nad hlavou, potom bych měl mít já se svými 193 cm 3-4 cm volného prostoru mezi vrcholem hlavy a sníženou částí čalounění stropu o které jsem se opíral/dotýkal hlavou (mimochodem jsou na to dva svědci), takže se určitě klidně vsadíš, že máš pravdu. Na jakou částku si troufáš, "fešáku" Dute? ;-)
3. 10. 2013 00:01
Re: Životnost motoru 1,2 TSI
Ty to mas kompletne cele popletene clovece. Nenatahujeme sa tu druhy den preto, ze ja mam pomale vedenie, natahujeme sa tu preto, ze Ty nedokazes priamo a otvorene priznat svoje vedome klamstvo. Bolo Ta treba k tomu dokopat:)

Ked Ty dokazes z videa urcit, ze chlap ktory stoji pri aute urcite nema 185 cm ako to on tvrdi, ale len 180, tak potom ja dokazem urcit podla videa, kde ma 189cm chlap nad hlavou bezpecne vyse 7-8cm rezervu, ze 193cm vysoky chlap v tom istom aute v zivote nemoze hlavou tlacit do tapacirungu strechy. Teda za predpokladu ze ma sedacku dole a nesedi na vankusi. Kapisto? A je mi jedno co povazujes za irelevantne, pretoze sam si do tejto debaty nepriniesol nic relevantne.

Avatar - white label
2. 10. 2013 23:21
Re: Životnost motoru 1,2 TSI
Ó, konečně si to pochopil, rychlíku, aspoň částečně... a co to trestní oznámení, to už si taky stáhl? Tvá potřeba slovíčkařit bude zřejmě chronická...
Máš 193cm a víc? Seděl jsi už v nové Ma6? Pokud aspoň na jednu z těchto otázek odpovíš NE, jsou tvé pokusy o zpochybňování mé osobní zkušenosti logicky naprosto irelevantní.