Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lamborghini Aventador LP750-4 SV na silnicích ostrova Tenerife

Michal Fokt
Diskuze (6)
Ženevská novinka od Lamborghini se nám představuje na prvním oficiálním dynamickém videu. Sedmsetpadesátikoňové SuperVeloce si podmaňuje Kanárské ostrovy.

Lamborghini nás v Ženevě potěšilo představením nekompromisního supersportu Aventador LP750-4 SV, jehož 750 dvanáctiválcových koní dobře ladí s obřím křídlem, padesátikilovou redukcí váhy, upraveným podvozkem, vylepšenou aerodynamikou, kovanými koly s centrální maticí a dalšími drobnostmi, které mají podíl na tom, že 1525kg Super Veloce z klidu na stovku akceleruje během 2,8 s a jeho maximální rychlost leží kdesi za hranicí 350 km/h.

Nyní nám italská automobilka servíruje první dynamické video Aventadoru SV, natočené v postapokalyptických exteriérech kanárského ostrova Tenerife, ba co víc, na konci článku najdete ještě jedno video, dokumentující, jak se videospot natáčel. Je ovšem třeba říci, že ten klip asi šel uchopit i lépe, než opakováním stále stejných záběrů...

Michal Fokt
Diskuze (6)
Avatar - Dylan McKay
29. 3. 2015 09:41
Re: Za týden tam budu
Ahoj, díky moc! ;-)
Mořský svět už je v plánu. Plujeme s MSC: Španělsko, Gibraltar, Madeira, Tenerife, Lanzarote, Mallorca a Itálie. Jako turisti už pátá plavba, kdysi jsem na lodích pracoval. Je to rodinná tradice nebo spíš prokletí ;-)
Avatar - 3_diamanty
29. 3. 2015 09:18
Re: Za týden tam budu
jaj takze toto je ta spominana cesta na atlantik :-) ......... a ked uz budes v tom v Janove tak nezabudni omrknut majak Lanternu ( trosku uz sice mimo mesto ) a vodny svet hned vedla piaca de ferrari ( namestie ferrari ) - tie morske kravy ( dugongy ) su naozaj krasne ... opat by som sa tam niekedy pozrel ... tento rok ale "opat len slovinsko" a julske alpy ale aj tak sa uz na leto tesim ... ja som skor horsky turista ako plazovy typ..... tak hlavne si to uzi :yes:
Avatar - Dylan McKay
28. 3. 2015 23:50
Za týden tam budu
Tak snad mi ho půjčí a ne jako minule Citroën C3! ;-)
Avatar - HitmanPB
28. 3. 2015 22:53
DAS LAMBO
Najkrajšie na tom, je, že pri Aventadore neriešim nejaké nablblé video a dokážem to pozerať dookola, lebo to auto sa človeku nikdy neomrzí.
Napadá ma replika:
Som Aventador, Lamborghini Aventador :-! :yes:
Avatar - rokyta.p
28. 3. 2015 22:35
není třeba
K ostrovům patří pláže, jachty a děvčata. Volnost, slunce, voda , písek ... ne nějaké 4m vyhřátého plechu. V tom horku a serpentinách si na auto ani nevzpomeneš, a když jo, většinou to zastane nej Jimny cabrio.