Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nový VW Multivan T7 se silnějším benzinem. Jak a za kolik jezdí?

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Do redakce k tradičnímu týdennímu soužití poprvé zavítal zcela nový Multivan T7. Ještě před klasickým testem přijměte pozvání k videu.

Nový Volkswagen Multivan T7 to nemá jednoduché od samotného začátku. Fanoušci ikonického „téčka“ mu vyčítají, že už to není to poctivé užitkové auto, které si napříč generacemi oblíbili, a že namísto kultovního Multivanu jde spíše o nástupce modelů Sharan a spol.. Byť mají v některých věcech pravdu, nemyslíme si, že vždycky je to úplně na škodu.

A tak jsme si do redakce nový Multivan pozvali k prvnímu testu. Ještě než dojde na klasický psaný text, který vyjde zítra, můžete mrknout na naše nové video. Je znovu o něco obsáhlejší, novinku jsme prolezli křížem krážem a vyrazili i na silnice. Nejen do města, ale i na okresky a dálnice, kde jsme se zaměřili především na spotřebu. Společnost nám totiž dělal vůz s motorem 2.0 TSI o výkonu 150 kW a 320 newtonmetrech točivého momentu - podle nás momentálně nejzajímavější volba. Za kolik jezdí už se dozvíte ve videu.

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Doporučujeme

Avatar - Warrual
9. 3. 2022 15:46
LOGO
Velké logo značky má jakou užitnou hodnotu??? Když už to pán na videu zmiňoval. :no:
Avatar - Barry Lyndon
8. 3. 2022 22:10
Re: Nesmyslné motorizace se projeví naplno
Kdyby nafta nevyužívala daňový doping, tak při benzinu za 40, je nafta minimálně za 50.
Avatar - Barry Lyndon
8. 3. 2022 16:49
Re: Nesmyslné motorizace se projeví naplno
Jakou má majitel onoho vehiklu spotřebu je mi ukradené, ale benzin, pokud není 50 let starý, nezasmradí ani kousek ulice. Diesel, i když je jen desetiletý, má potenciál zasmradit menší čtvrť. Zvlášť Multivany jsou v tomto přeborníci. U nás má jeden sockoidní soused starou plečku T5, je to taková rodinka sportovců v lycře a goretexu, po těch tu vždycky zbyde puch ještě půl hodiny po tom, co s tím šrotem vypadli na víkend...

... a takové exoty ještě dotujeme levnou naftou.
Avatar - Ada je zase tady
5. 3. 2022 10:32
Re: Nesmyslné motorizace se projeví naplno
Každá motorizace mimo dieselu je nesmyslná. A to v tom určitě ani nebude normální převodovka, aby s tím uměli odjet dnešní mladoz*di.

Benzínový motorček je vhodný jen pro ruční nářadí a malá letadla.
Avatar - rohYpnol
4. 3. 2022 20:55
Re: Nesmyslné motorizace se projeví naplno
Také?? :-[] :-[] :-[] :-[] Bravo, pokrok :D :D :yes: :yes: :yes: