Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Suzuki S-Cross dostává zcela nová multimédia. Je to úplně jiný level!

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

U předchozího S-Crossu patřil infotainment k nejslabším článkům celého auta. Nedávná rozsáhlá modernizace přinesla povedenou náplast.

Starší verzi multimediálního systému Suzuki jsme se věnovali v obsáhlém videu věnovaném modelu Vitara (viz níže). Možná si ještě pamatujete jeho jednoduché prostředí, nepříliš výraznou grafiku a pomalejší chod. Na všech těchto nedostatcích nový infotainment – představený v modelu S-Cross – zapracoval. A výsledek je znát na první pohled.

Třetí a výrazná modernizace S-Crossu přináší pro dvě úvodní výbavy sedmipalcovou obrazovku s digitálním příjmem rádia a zadní parkovací kamerou. Zkoušený kousek v nejvyšší výbavě Elegance však dostává ještě o dva palce větší displej a systém obohacený o 360stupňové sledování kolem vozu a vestavěnou navigaci.

Hlavně se ale naprosto zásadně liší samotné prostředí. Suzuki zamávalo šátečkem čtveřici různě barevných retro obdélníků, novinka přináší svěžejší a modernější vzhled i okamžité reakce na dotyk. Zároveň však celý multimediální systém zůstává nanejvýš intuitivní a pracoviště řidiče si zachovává klasická fyzická tlačítka pro funkce, které už většina ostatních výrobců schovává hluboko do menu multimédií. Více už se ale dozvíte v samotném videu výše.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - MS-sport
27. 1. 2022 20:22
Takže ne motor, ústrojí, šasi.....
ale MULTIMÉÉÉÉÉÉÉÉDIA :D :D
Avatar - del42sa
27. 1. 2022 18:30
Suzuki
docela fajn auto, ty zadní světla jsou ale strašné .... palec za cenu :yes: