Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2012, pondělí 5. března: Autosalonová fotogalerie

Diskuze (2)
Další unikátní Bugatti, pětidveřové Citigo a nebo nová rodinná Dacia – to budou hvězdy ženevského autosalonu.

Ženevský autosalon je unikátní tím, že už v předvečer prvního novinářského dne ukazuje vybrané novinky. Víme proto, jak vypadá Bugatti Veyron Vitesse – otevřený souputník rychlého 1200koňového Veyronu Grand Sport. Kromě toho Bugatti zahaluje tajemný čtyřdveřový model, šestá fotografie v galerii.

Stánek Škody se zatím chystá pro výstavní premiéru pětidveřového Citigo. S novinkou jsme sice už jezdili, mladoboleslavská automobilka ji ale oficiálně uvede až v Ženevě. Spolu s ním se představí Volkswagen up! a SEAT Mii s dvěma páry bočních dveří.

Mazda Takeri předznamenává podobu nové generace sedanu Mazda6, zatímco nedaleko se předvede kabriolet Jaguar XKR-S a konkurence od Aston Martinu – DBS Carbon Edition a Virage s novým matným lakem.

Dvě světové premiéry plánuje i Morgan, u BMW jsme zastihli M550d xDrive a viděli jsme generálku zítřejší tiskové konference, která představí kupé M6 a čtyřdveřové 6 Gran Coupé. Můžete si prohlédnout i Toyotu GT-86 a Subaru BRZ, stejně jako terénní Opel Insignia Crossfour, který je nakonec pouze produktem úpravce Irmscher.

Ženeva 2012, den první: Autosalonová fotogalerie

Na závěr si necháváme Daciu Lodgy. Levné rodinné MPV na první pohled působí poněkud neforemným dojmem, dává ale tušit velkou užitnou hodnotu.

Diskuze (2)
Avatar - Rysguf.
6. 3. 2012 00:43
Citigo v black
...farbe vyzera DOBRE. Trocha chromu, pekne kolesa, kontrastny interier vs. exterier a hned musim dat :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
5. 3. 2012 22:55
Pozor, támhle ten to fotí
Jak rychle schovávají tu Lodgy.. >:D Nejvíc se těším na F12b.