Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mezinárodní prezentace Škody Fabia III

redakce AUTO.CZ
Diskuze (90)
Poslední dva dny se na Auto.cz nesly ve znamení nové Škody Fabia. Podívejte se, jak to vypadalo na mezinárodní prezentaci v Portugalsku.

Video se připravuje ...

Není tajemstvím, že drtivou většinu jízdních dojmů získáváme na mezinárodních prezentacích. Obvykle z nich přinášíme „pouze“ komplexní článek, celý průběh takové akce jsme vám však zatím neukázali.

Portugalsko je pro účely automobilek velmi oblíbenou zemí. Pro první kompletní představení nové Fabie si ji vybral také automobilka Škoda, přičemž vedle klasických článků přinášíme také pohled do zákulisí akce. Všechno vypadá velmi poklidně, ale můžeme potvrdit, že jsme se skoro nezastavili a s příchodem večera mysleli hlavně na pořádnou sprchu :-).

Video: David Rajdl

redakce AUTO.CZ
Diskuze (90)
Avatar - white label
19. 10. 2014 23:23
Re: Honza byl podle hlasu nevyspaly
Jasně, pokud nemáš co do "huby", budeš rád i za polívku, na kterou by ses jinak ani nepodíval, ale to přece není tento případ. ;-)

P:S. Na bulvárnost Blesku si taky stěžují "všichni" a přesto ho dál "všichni" kupují/čtou.
Každý čtenář se počítá a jestli je u toho čtení spokojený, nebo naopak nadává je v principu jedno, hlavně, že to čte... :-)
Avatar - rokyta.p
19. 10. 2014 20:54
Re: Skoda - uz tradicna ignoracia slovenskeho trhu!
vzhledem k tomu že 1.6 tdi jede použitelně i v oktávce, nevěřím tvém příspěvku ani slovo >:D takže zpátky do zoo ;-)
Avatar - Emel
19. 10. 2014 20:11
Re: Honza byl podle hlasu nevyspaly
Zní má věta nadšeně?

PS: Fabii nekupuju, článek jsem nečetl a video neviděl.
19. 10. 2014 19:33
Re: Skoda - uz tradicna ignoracia slovenskeho trhu!
Asi pre toto:

Opět největší a nejlepší? V Čechách moc často nejsem takže jsem s Fábií II poprvé jezdil teprve před dvěma týdny. Skoro 700km - po Yorkshire s 1.6 tdi. Katastrofa! Motor hlučný jak traktor a líný až běda. "Legendárně" odspodu se mu nechtělo vůbec a v kopcích se musel točit jako benzín. 1.5 dci je mnohem lepší. Interiér fabie prostě hrůza. Sedačky strašný. Když pominu vibrace od motoru které šly sedačkou, pedály i řadící pákou tak mi "sportovní" podvozek zničil záda na hezky dlouhou dobu. Přední okno nízké až hamba. Se svými 190 jsem mohl mít buď stehna ve vzduchu a ničit si bedra-ale něco vidět nebo se usadit pohodlně a nevidět skoro nic protože hrana okna je proklatě nízko. středový sloupek mi končil hranou přesně v koleni. Nikdy bych si to nekoupil. Ostuda!!! Hned víkend na to jsme měli v Kentu Corsu 1.4. Najeli asi 400km. Nebe a dudy ve všem a to byla o tři roky starší........... A to som nehodnotil Ja!!!
Avatar - jvkgrifone
19. 10. 2014 18:40
pochva-la
Za tohle chválím. Zajímavý pohled do zákulisí. Díky