Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2011: Autosalonová fotogalerie (1. díl)

Diskuze (21)
Fotogalerie z prvního dne ženevského autosalonu ukazuje nejdůležitější novinky pohromadě na jednom místě.

Ženeva, největší automobilová výstava v Evropě, uzavřela první novinářský den. Byl plný zajímavých novinek a nečekaných překvapení – pozitivních i rozpačitých.

Začněme od Francie, místa, kde redakce Auto.cz aktuálně přebývá. Renault se vytasil hned se dvěma koncepty – Captur i R-Space (oba na konci přiložené fotogalerie).

Peugeot přivezl alespoň dvě novinky druhého řádu, a to facelift 308 a sériovou verzi 3008 HYbrid4, a Citroën se spokojil s tím, že podruhé novinářům předvedl novou DS4. Tentokrát ale bylo alespoň možné prozkoumat interiér.

Mladoboleslavská Škoda Auto přivezla studii Škoda Vision D a nové logo, v sousedství se představuje Golf Cabrio nebo Audi A3 concept.

Nemá smysl vyjmenovávat všechny novinky, které jsme viděli, vyfotili nebo o kterých se chystáme psát. Zvláštní zdůraznění si ale zaslouží jistě tato trojice: Ferrari FF, Hyundai i40 a Lamborghini Aventador. Každé z nich je v permanentním obležení novinářů, fotografů a kameramanů. To proto jsme jim zatím nevěnovali živé dojmy, využíváme čas smysluplnějším zkoumáním dalších novinek, než abychom strávili hodiny v tlačenici.

Citroën DS4: První dojmy

Kia Picanto: První dojmy

Saab 9-4X: První dojmy

Subaru Trezia: První dojmy

VW Golf Cabrio: První dojmy

Ženeva 2011: Koncernový večer VW Group

Diskuze (21)
Avatar - Pekelná Micinka
2. 3. 2011 16:35
Re: UP!?
Tak já to teď chápu ještě míň.. >:D
Avatar - Rojin
2. 3. 2011 14:50
.
Ta RS3 je pěkně rajcovní potvůrka ;-) , Cruze je malinko zklamání, podle mě mohl dopadnout o mnoho lépe (co dokáží udělat jiné lampy co?) , FF-ko tam stojí pěkně hrdě, něco na něm je :-) , Tiguan mi připomíná polekanou kačenu ;-\ [odkaz] snad je to tou fotkou...
Jinak, proč jsem tam vlastně nejel na mrknutí? :-|
Avatar - ethicon
2. 3. 2011 10:53
Re: 4C
:yes: :yes: treba postaviť vedľa seba tu štúdiu škodovky a štúdiu Alfy...a potom sa bavme o dizajne...
Avatar - ethicon
2. 3. 2011 10:51
Re: 4C
ja som to videl, len asi pre redakciu auto.cz to nestálo ani za zmienku...zato nádhernú štúdiu od škody tu máme na tanieri každý deň ... ;-\
2. 3. 2011 10:33
Re: UP!?
Už chápu >:D ale odpovědi sem se zatím nedočkal.