Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac CT6: První pohled do interiéru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
V souvislosti s představením nového audio systému Bose Panaray poodhalil Cadillac podobu interiéru modelu CT6.

Podoba nového špičkového sedanu značky Cadillac byla do jisté míry odhalena samotnou automobilky poodhalena již koncem letošního února, ale kompletní představení se má uskutečnit 31. března v New Yorku.

Do premiéry zbývá již jen pár dnů a Cadillac vedle designu exteriéru poodhalil konstrukci karoserie i pohonné jednotky. Jedním z posledních dílů skládanky byl až doposud interiér, ale i ten se nyní představuje v předstihu.

K tomuto odhalení dochází v rámci pětatřicetileté spolupráce Cadillacu s firmou Bose a souvisí s předpremiérou audio systému Bose Panaray. Ten je prvním zástupce nové řady produktů Bose Automotive, spojujících konstrukční prvky z multimediálních domácích a automobilových systémů.

Systém Bose Panaray má reprodukovat hudbu v té nejvyšší kvalitě a spojuje v sobě digitální zpracování signálu s celkem čtyřiatřiceti reproduktory strategicky rozmístěnými po celém interiéru nového Cadillacu CT6.

Většina z reproduktorů systému Bose Panaray má průměr menší než 100 mm a vedle tradičního umístění ve dveřích nebo palubní desce se ukrývají například i v opěrkách hlav předních sedadel.

Podle zástupců automobilky Cadillac i společnosti Bose má nový systém v interiéru modelu CT6 nabízet zážitek z poslechu hudby, jehož kvality nedosahuje žádný jiný audio systém nabízený současnými vozy prémiových značek.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Avatar - Aoyagi
27. 3. 2015 22:39
Re: Bose
Vyvíjí svoje, měly by být dostupné při "velkém comebacku" v roce 2020.
Avatar - Hittman
27. 3. 2015 15:15
Re: Bose
Vývoj by byl zbytečný a drahý, pokud by byl s nějvětší pravděpodobností jen pro prodej v Evropě, měli by sáhnout po motoru od německé D3, tak jak to má Infinity. Kdyby tam byla V6 200 kW od Audi, už tomu autu není co vytknout ;-)
Avatar - Barrichello
27. 3. 2015 14:55
Re: Bose
Pokud Vím tak nemá, ale budto by ho mohli do té doby vyvinout anebo ho někde koupí, nabízí se zas třeba italové nebo někdo z němců.
Avatar - Hittman
27. 3. 2015 14:43
Re: Bose
GM má V6 naftu nebo ho sežene jinde?
Avatar - Barrichello
27. 3. 2015 13:37
Re: Bose
tak V8 diesel asi nebude, ale V6 by být mohl.