Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů: Hyundai přiveze elektromobily na vodík i baterky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Na pražských Jízdách Světa motorů nebude chybět ani značka Hyundai, která kromě konvenčních modelů přiveze i vodíkové a bateriové elektromobily.

Jedním z největších lákadel značky Hyundai na pražských Jízdách Světa motorů, které se uskuteční již tento víkend (12. – 13. září) na parkovišti OC Letňany, bude bezesporu vodíkový elektromobil Hyundai Nexo. SUV s dojezdem až 666 kilometrů, jehož nádrž doplníte během pár minut, bude brzy uvedeno na český trh a vy můžete být jedněmi z prvních, kdo usedne za jeho volant.

Kromě vodíkového Nexa však Hyundai přiveze i tradiční bateriové elektromobily. Prvním bude elektrické SUV Hyundai Kona EV, které od zahájení výroby v Nošovicích nabízí ještě lepší dojezd na jedno nabití. Druhým pak Ioniq EV, který můžete na českých silnicích potkávat i v policejních barvách.

Trojici elektromobilů doplní ještě nejprodávanější SUV v nabídce Hyundai, model Tucson DCT, a sportovně laděný kombík i30 N Line. Na své by si tak měl přijít prakticky každý.

Na závěr připomeňme, že se v Praze akce Jízdy Světa motorů koná na parkovišti Obchodního centra Letňany u hlavního vchodu k obchodu Tesco. V sobotu budou auta k vidění od 10:00 do 18:00, v neděli bude akce o hodinu zkrácena, takže potrvá od 10:00 do 17:00.

V Brně je akce naplánovaná o týden později, o víkendu 19. a 20. září, a to v prostorách OC Olympia Brno. Celou jízdu pak zakončí další víkend zastávka u OC Olympia v Plzni. Otevírací doba se bude na všech akcích shodovat.

Chcete-li sledovat zákulisí příprav a zároveň zůstat v centru dění, rozhodně doporučujeme oficiální facebookovou událost a náš instagramový profil @Auto.cz.

Jízdy Světa motorů (program)

Praha OC Letňany

  • Sobota 12.9. 10-18 hodin
  • Neděle 13.9. 10-17 hodin

OC Olympia Brno

  • Sobota 19.9. 10-18 hodin
  • Neděle 20.9. 10-17 hodin

OC Olympia Plzeň

  • Sobota 26.9. 10-18 hodin
  • Neděle 27.9. 10-17 hodin
redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme