Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Portýr poškodil dva rozlučkové Aventadory Ultimae

Mirek Mazal
Diskuze (2)

Vidět limitovanou edici posledních Lamborghini svého druhu je svátek. Portýr se dokonce projel, než jedním nárazem zničil hned dva exempláře Ultimae.

Portýři rozmazlují klienty drahých hotelů, přidaná hodnota pobytu spoléhá na absolutní důvěru hosta a přiděleného poslíčka. Vztah začíná hned u hotelových bran, kde se host seznamuje s personálem a prvotním projevem důvěryhodnosti je předání vozu k zaparkování.

Vítající zaměstnanci se dostávají k velice zajímavým modelům, exkluzivita svěřených vozidel roste v souladu s cenou noclehu. Možnost řídit světové značky je záviděníhodná, ale za výsadou zkusit prémii číhá zrádná zodpovědnost za velmi křehký majetek oceněny na jednotky i desítky milionů korun.

Těžko odhadovat úroveň stresu portýrů při centimetrovém manévrování s luxusními koráby nebo extrémními supersporty. Obdivuhodná, ale o to více zodpovědná práce přináší radost z aut, pokud nedojde k selhání jedince. Jeden takový nešťastník si nemohl vybrat více smůly, protože poškodil hned dvě limitovaná Lamborghini a ještě ho natočila kamera.

Profesionální zápasník a trenér brazilského jiu-jitsu Craig Jones spustil nahrávání před přepychovým hotelem hostící majitele Aventadorů LP780-4 Ultimae. Rozlučková série čítá 350 kupé a 250 roadsterů, poté už v Lamborghini nikdy nevznikne nic lepšího s vidlicovým dvanáctiválcem o objemu 6,5 litru. Kamera na telefonu zachytila sběratelské supersporty nebezpečné blízko sebe, po přiblížení k místu události bylo z výrazu portýra hned jasné, co způsobil.

Vyděšený chlapec v nažehleném úboru narazil modrým roadsterem do fialového kupé. Střet vlajkových lodí současné produkce nastal na hotelovém parkovišti v minimální rychlosti, oprava nebude problematická na rozdíl od ztráty originality nikdy nebouraného vozu. Trefa dvou kusů Ultimae nastala po sešlápnutí špatného pedálu, viník přiznal prohození brzdy a plynu.

Zánovní ojetiny Ultimae se prodávají přibližně za 12 milionů Kč, těžko odhadovat účet za fatální přešlap. Pojišťovna pocítí hodnotu karbonových dílů, četné elektroniky a speciálního laku. Náhradní komponenty Lamborghini nejsou levné, zvláště u limitovaných řad specifikovanými personalizovanými doplňky. Vrchol éry Aventadorů kombinuje verze S a SVJ, přitom má nižší hmotnost a vyšší výkon 780 koní (574 kW). Není divu, že stačilo ťuknout do plynu a dvě poslední novinky se zaklesly do sebe.

Video se připravuje ...

Mirek Mazal
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - lyon667
28. 2. 2023 10:58
Re: Vyděšený chlapec?
Jak můžou na této pozici zaměstnat někoho, kdo si plete pedály?
Avatar - Roland Von Wagen
27. 2. 2023 09:27
Vyděšený chlapec?
Mě teda přijde, že ten černoušek z toho má docela srandu.