Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Enyaq jako líbivější SUV-kupé? Podívejte se, jak bude vypadat

Jan Zajíc
Diskuze (66)

Zatímco některé modely necháváme grafika kreslit jen na základě špionážních snímků, v případě Enyaqu kupé měl práci podstatně jednodušší.

Automobilka Škoda představila před pár dny své první elektrické SUV Enyaq, zatím však pouze v klasické karosářské verzi. Díky špionážním snímkům z českých dálnic však víme, že společnost kromě této verze chystá ještě líbivější SUV-kupé, které nabídku doplní o něco později.

Náš spolupracovník a grafik Honza Lušovský se tedy pustil do práce a ukázal nám, jak by takové auto mohlo vypadat. A protože už známe podobu klasického Enyaqu, neměl to zas až tak těžké. Na výsledek se můžete podívat v přiložené fotogalerii a klidně nám v komentářích dejte vědět, která verze vám přijde hezčí.

Video se připravuje ...

Autor uvádí, že páté dveře budou podle špionážních fotek končit nad registrační značkou, čímž se nakládací hrana oproti klasickému Enyaqu zvýší. Zatím není jasné, jestli Škodovka sáhne i po jiných zadních světlech, my ale počítáme s variantou, že zůstanou stejná. Předpokládáme, že vzhled přídě se výrazně nezmění a to nejlepší se začne dít až od druhých sloupků.

Tady očekáváme nejen atraktivně se svažující záď ve stylu kupé, ale také nižší výšku a dynamičtější postoj, jak u této karosářské verze bývá zvykem. Nápis namísto loga vzadu zůstává zachován a my jsme zvědavi, jak moc se nezávislá studie trefila do vkusu designérů v Mladé Boleslavi. Nechme se překvapit!

Jan Zajíc
Diskuze (66)

Doporučujeme

Avatar - twistedTSD
7. 9. 2020 14:18
Re: EU se řítí do pěkých elektrofekálií...
Neprobudí a neuznají. Ne dřív, než bude celá Evropa majetkem Číny.
7. 9. 2020 13:28
EU se řítí do pěkých elektrofekálií...
https://www.autoforum.cz/…j-elektromobilu/
:-( :-( :no: :no: :no:
Jsem zvědav, kdy se ekoteroristé ve vedení EU konečně probudí a uznají, že jejich debilní politika likvidující evropský autoprůmysl je neudržitelná! :-O
7. 9. 2020 10:17
Re: Předek OK
ve flotilach ta auta parkuji pres noc doma u zamestnancu. Otazkou je jeslti budou mit extra nabijecku, kterou jim bude platit yamestnavatel nebo budou muset parkovat na nabijeckach ve firmach. V druhem pripade je budou zamestnanci chvalit :-)
Avatar - pradeda777
7. 9. 2020 08:34
Re: Je to hezký....
Hehehe....5 potrefených zkratoheadů ..... :D :D :D
Avatar - Ada je zase tady
7. 9. 2020 07:54
Re: Opravdu
Kolik takových zrychlených cyklů ta baterka vydrží? Jak klesne její životnost z původních 6-ti let, pokud by někdo chtěl takto dobíjet každý den? :-)