Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia IV vykreslena podle špionážních fotek od vás. Jak se vám líbí?

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Novou generaci mladoboleslavského bestselleru očekáváme závěrem letošního roku. Špionážní snímky a nezávislí grafici však už teď ukazují, jak asi bude novinka vypadat.

V průběhu května nám do redakční pošty přistálo několik fotografií a videí, které zachycují testovací prototypy čtvrté generace Škody Octavia. Snímky od vás se dostaly i na zahraniční servery a nakonec se staly předlohou pro nejnovější grafickou vizi, která se objevila na serveru Kolesa.ru.

Při virtuální realizaci Octavie IV přišly vhod hlavně fotografie přídě. Na všech špionážních fotkách je totiž chystaná novinka zachycena v karosářské verzi kombi (ta bude podle našich zdrojů představena o něco dříve), zatímco ruský server představuje liftback.

O doposud známé informace týkající se čtvrté Octavie jsme se s vámi podělili již před časem v obsáhlejším článku. Jen připomeňme, že poznávacím znamením nové generace se stane například výraznější maska chladiče (po vzoru Scaly), nerozdělené a užší přední světlomety, zadní svítilny zasahující až do víka zavazadelníku či nápis namísto loga na pátých dveřích. Mladoboleslavské dílo samozřejmě také povyroste a slibuje ještě více prostoru pro posádku.

Premiéra nové Octavie je naplánována na letošní rok. Zatím ale nevíme, jestli se tak stane v rámci podzimního autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem, nebo si budeme muset počkat na pozdější datum.

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
4. 6. 2019 19:04
Re: superbovske linie
Znovu - mícháš hrušky s jabkama. Současná vláda rozhazuje. Souhlas. Stojíme před recesí, ekonomické ukazatele se horší...

Ale to nemění nic o tom, co jsem napsal. Ty věci se nevyvrací. Venezuela v té debatě jasně navrhla nějaká opatření, kde brát. Že z toho zatím nic není, je fakt. Že vláda rozdává už teď je taky fakt. Že ten uznávaný volební skokan nedokázal na nic reagovat a plácal jen samé prázdné a bezbřehé obecné moudra je také fakt.

Z druhé strany - nejhorší období bylo období škrtů za experta Kalouska, ministra financí co získal nejedno ocenění... Stát na dně, ale ministr se zlatou plaketou... Já raději opak :-!
Avatar - Hammunasakra
3. 6. 2019 23:21
Re: superbovske linie
K naší diskuzi = eště si myslíš že Venezuela ví jak na to https://www.byznysnoviny.cz/…ard-privatizace/ a aktuálně https://investice.finance.cz/…0-9-miliardy-kc/ nebo ti už došlo = že prostě kecá ;-)

Je to ve straně ověřená praxe = používal jí už "zdroje tu sou" bajkař :-)
3. 6. 2019 21:35
Určite nie
Tak presne takto nová MBčka "Oktávia" vypadať nebude (čo je len dobre) učite by (škoda-)auto.cz vyzradil ako bude vyzerať "bezceler" z MB. Super auto 1m3 kufor, trojválec 1.0tsi, dvojválec 1.5tsi. Nepochybujem o tom že to bude dobré auto ale len dobré - tak ako v škole, chvalálitebné to nebude ani s prižmúrením oka na to je tu fauveee.
Avatar - chalan66
3. 6. 2019 21:20
Hmmm
Mne osobne sa celkom pozdáva . Prvá Octavia čo sa mi naozaj páči. No a ja som tu často kritický k dizajnu automobilov :-)))
Avatar - twistedTSD
3. 6. 2019 21:12
Re: kópia
Trochu = v čem prosím? Nemluvě o tom, že se bavíme o malůvce.