Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetá Dacia Logan. Žádné auto ho dlouho tak nepobavilo!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Tohle stojí za to! Martin Vaculík v mimořádné formě u své oblíbené značky Dacia!

A to jste věděli, že lowcostový logan v kombíku nabídne prvky výbavy, jaké nenajdeme ani u luxusních vozů? Třeba akustickou signalizaci otevírání pátých dveří? Parádní vychytávka! A u dacie ve standardu!

Nebo další vychytávka. Logan za vámi po vystoupení úplně sám zavře zadní boční dveře! No, není to skvělé?

Je to skvělé! Ale teď už vážně, snad jste pochopili, že výše zmíněné "vychytávky" Martin zmiňoval ve vtipu, ono je ale celé video velmi veselé! Však se podívejte! O typickou informační nadhodnotu však rozhodně nepřijdete ani tentokrát!

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má přes 30 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Aktuální bazary Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

2. 3. 2023 16:05
Nové Aygo hlavně potřebuje alternativně....
....silnější motor! Úplně by stačilo ten základní litr osadit malým turbodmychadlem (samozřejmě s chladičem plnicího vzduchu). Tříválec v tomto segmentu lze tolerovat.
24. 2. 2023 21:23
proč za to platím?
...když videa se pravidelně nenačítají?