Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetý VW Passat. Tajná Vaculíkova volba!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Martin Vaculik si v nejnovějším vydání bazarové videorubriky posvítil na jednu z legend českého trhu s ojetinami - VW Passat v aktuální generaci!

Generace s interním označením B8 se poprvé představila v roce 2014 a samozřejmě každý jen trošku poučený motorista ví, že se technicky velmi shoduje se Škodou Superb třetí generace. Nebyl by to ale Martin, aby neodhalil i zásadní rozdíly. Takže, pokud váháte, jestli superb, nebo passat, Martin Vám odpoví!

A dojde dokonce na tajnou Vaculíkovu volbu! Tedy tip na tu nejlepší verzi, jakou v případě Passatu B8 můžete mít!

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má přes 30 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Aktuální bazary Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Doporučujeme

17. 2. 2023 10:08
Re: Premium+ si strčte...
Tak třeba já nejsem žádnej závodník, mě biturbo TDI stačí :D
15. 2. 2023 18:04
Re: Premium+ si strčte...
Mazda 6
A Subaru
Avatar - Ozzman
15. 2. 2023 17:36
Re: Premium+ si strčte...
Tak jasně, já s tou nudou nezačal, ale Passat nikdy nebylo auto, které mělo šokovat ;)
15. 2. 2023 14:53
Re: Premium+ si strčte...
Zcela upřímně...ukaž mi mainstreamový střednětřídní kombík, který není nudný. Pokud je ještě v nabídce, tak snad jen P508 s leštičem kulek. Všechna ostatní kombi jsou jako běžný dostavník nebo pracovní nářadí.
To není na dehonestaci Passatu, jen konstatování faktu. A jestli je obecně bezproblémové fungování nuda, tak právě proto to byla první volba pro spoustu lidí ;-)
15. 2. 2023 14:07
Re: Premium+ si strčte...
To je u Vaculíka skoro vyloučené, pokud má daný model k dispozici naftu, tak prakticky pokaždé doporučuje diesel. Jediný model, kde si vzpomínám, že to neudělal byla CX5.