Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a Škoda Kamiq jako mladá ojetina. Za tyto peníze ji rozhodně nekupujte!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Nové a opět výživné bazarové video Martina Vaculíka zaostřuje na Škodu Kamiq a mimo jiné odhaluje její konstrukční chybu. Nejmladší mladoboleslavské SUV totiž pomalu dorůstá do věku, kdy jej lze pořídit coby zajímavou mladou bazarovku. Ale za jakou cenu?

Škodovka odstartovala éru moderních SUV sedmimístným modelem Kodiaq. Následoval menší Karoq a posléze paletu zvýšených modelů doplnil crossover Kamiq. Ten je posazen na platformě MQB A0, jíž sdílí s celou řadou menších koncernových modelů. V hierarchii značky má nejblíže ke Scale, jejíž velké bazarové video jsme vám už přinesli a s níž sdílí například kompletní přístrojovou desku.

Není divu, že další velký bazar Martina Vaculíka tak pojednává právě o Kamiqu. Technický specialista Světa motorů navíc narazil na dva roky starý kus s nebývale vysokým nájezdem a motorem, který už dnes do výroby nezadáte. Tušíte správně, je to naftová šestnáctistovka, která se z nabídky menších modelů postupně vytratila. A cena? No… tu si raději poslechněte ve videu.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má přes 50 minut protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Bazary Martina Vaculíka 2022

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

26. 11. 2022 13:40
Nefunguje premium
Zdravím,, mám premium ale spoty mají stejně 2 minuty a potom konec :(
25. 11. 2022 14:23
Dodatecna aktivace Smartlink
Jen doplnim recenzi, Skoda jeste porad neumi dodatecne aktivovat Smartlink pro Scalu/Kamiq, na rozdil od ostatnich modelu. Bohuzel ani neumi rict, kdy a jestli to umozni...
24. 11. 2022 21:56
Re: Zaujímavejšia technika
V dnešnej dobe už porse ani Mercedes nikoho nefascinuje.

Cesty sú preplnené, rozbité, rýchlosť obmedzená.

Fascinácia je preč.
Avatar - xxc
21. 11. 2022 22:18
Re: Ják jde to premium?
mne uz vyprsalo premium, prezijem aj bez toho :-)
21. 11. 2022 21:05
Zaujímavejšia technika
Rozumiem že ľudové autá vám prinesú zrejme viac predplatiteľov ale myslím že veľa ľudí viac fascinujú autá z iného spektra ako Mercedesy, BMW, Porsche a rád by som videl výklad p. Vaculíka napr. na W124