Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW ID.4 dostane stylovějšího sourozence jako Enyaq. Takto bude vypadat

Jan Zajíc
Diskuze (11)

Kromě SUV klasických tvarů se pro VW ID.4 počítá také s atraktivnějším provedením SUV-kupé nabízeným pod označením ID.5. Podívejte se na jeho návrh.

Náš kolega a grafik Jan Lušovský měl práci na svém posledním projektu nepatrně snazší, neboť fotografií připravovaného elektromobilu Volkswagen ID.5 už po sítích koluje celá řada. Hlavní vzhledové prvky sice stále zůstávají pod vrstvou kamufláže, samotné tvary vozu však nikoliv.

Díky tomu se můžeme podívat, jak asi bude Volkswagen ID.5, SUV-kupé se svažující se střechou, vypadat. Jen připomeňme, že technicky novinka vychází z modelu ID.4. Něco podobného chystá také mladoboleslavská Škoda se svým Enyaqem iV. Ten se nejprve představil v klasické verzi, později bude následovat líbivější kupé.

Největší změny se pochopitelně odehrály na zádi. Tato partie je značně přepracovaná, všímáme si spoileru s brzdovým světlem integrovaným do pátých dveří. Tento prvek očekáváme u sériového vozu a kromě svažující se střechy půjde asi o nejvýraznější rozdíl mezi elektromobily ID.4 a ID.5. Podívejte se do fotogalerie a dejte nám vědět, která verze je podle vás povedenější.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (11)

Doporučujeme

20. 10. 2020 16:12
Re: Může dostat třeba 365 sourozenců
No vidite, a ja to chci, i bez dotazi etc, a az to do Cech prijde, tak to koupim. Spalovaku jsem si uzil merou vrchovatou, kde nabijet mam a na odvoz dcery do skoly v sousedni vesnici nepotrebuju dojezd 2k kilometru.
A popravde, uz jsem celkem unaveny z tehle generalizaci, ze to nikdo nechce. ID.3 ma nevim kolik desitek tisic predobjednavek a ufoni je delat asi nebudou.
Avatar - kari.laz
20. 10. 2020 10:45
Re: Může dostat třeba 365 sourozenců
Neboj, oni to zařídí, aby to lidi MUSELI chtít. A kdyby někdo radši zůstal bez povozu, tak mu to klidně nařídí, věřím tomu, že dutý jsou na to dost
Avatar - kari.laz
20. 10. 2020 10:43
Re: ???
Jenže ono přibívá snad jedno pohlaví týdně, určitě už jich bude k osmdesáti. To se nedivím, že se pak zapotí, když musí vymýšlet tolik variant :D
20. 10. 2020 00:16
Tvarově docela pěkné...
...ale proporce samozřejmě opět nesedí, takže to auto je takové podivně oteklé... Ten spodní černý pruh i gigantická kola se zoufale snaží zamaskovat ten obludně vysoký ponton, ale marně. Těch cca 10-12 cm navíc, které zabírá dvojitá podlaha, vytvořená pro baterie, tam secsakra přebývá! :-( :-( :-( :no: Vlastně je to podobný problém, jako u I. a II. generace MB třídy A se sendvičovou podlahou. Ve zvýšené karoserii se tedy bude sedět nikoliv jako v crossoveru, ale stejně "placatě" jako v normálním "nízkém autě", jen celkově výš nad zemí.... :-(
Avatar - rohYpnol
19. 10. 2020 21:39
Může dostat třeba 365 sourozenců
ale stejně to nikdo kupovat nebude. Nikdo to totiž nechce. Ne bez dotací a pokřiveného trhu.