Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Tucson 2006: silnější diesel a drobná vylepšení

Ondřej Láník
Diskuze (122)

Veleúspěšný Hyundai Tucson dostane v novém modelovém roce několik vylepšení, která zřejmě jeho vedoucí pozici na českém trhu SUV dále upevní.

Veleúspěšný Hyundai Tucson dostane v novém modelovém roce několik vylepšení, která zřejmě jeho vedoucí pozici na českém trhu SUV dále upevní.

Vizuální změny se týkají exteriéru, který bude nabízen s novými odstíny laku, v nabídce by se měl objevit dvoubarevný lak, objeví se chromované kliky dveří a nová šestnáctipalcová kola z lehkých slitin.

Základní barvou interiéru již nebude šedá ale černá, vylepšení se týkají také kvality použitých materiálů. Vznětový motor 2.0 CRDi bude mít místo dosavadních 83 kW ve verzi 2.0 CRDi VGT celých 100 kW, šestistupňovou manuální převodovku a filtr pevných částic.

V magazínu Auto.cz najdete dva testy Hyundaie Tucson:

Test Hyundai Tucson 2.7 V6

Test Hyundai Tucson 2.0 CRDi

Zajímá vás jak se Hyundai Tucson prodával v prvním pololetí? Podrobný přehled naleznete ve starším článku.

Ondřej Láník
Diskuze (122)
15. 8. 2005 15:11
Re: Krtek hlásičem
Já to oko ale nemyslím na punčoše... Použil jsem to jako poklonu, tedy že má velké oko, že se umí podívat na auto... tedy v případě Ciella platí, že se umí dobře podívat i na jiný věci..., je to prostě poklona
15. 8. 2005 15:09
Re: Méďovo první auto
Tak to je něco, hřebíktuning
14. 8. 2005 22:08
Re: Krtek hlásičem
Ciello, kolega, až se vrátí, určitě se zapojí. Má velké oko, rozumí autům a umí báječně psát. Uvidíš...
14. 8. 2005 22:06
Re: ITýmu spadly kšandy
14. 8. 2005 21:53
Re: Krtek hlásičem
Bertoňák vytryskl zčistajasna jednou, jak už to u hovadin bývá po nějaké inspiratívní diskuzi na auto.cz. Máme léto, tak můžu udělat radost všem "příznivcům" Bertoňáka a v nějakém letním repete ho tu instalovat. (od 105ky obrácenýho kabrio, přes Leona se zákluzným dělem, návštevou v Ženevě, kde Bertoňák pěstma přebouchal 147ku na Breru, účastí na manévrech NATO, absolvování technické kontroly s Leonem, přes tuningování Pendolina až k výkonu trestu v Ruzyni) Passátní je opravdu mé slovo - dočteš se to na 440přispěvkovém Passatu, úryvek jsem teď přetiskl ke Golfu 32 Je tu ještě slovo - VÝLOČNÉ - a jeho autorem je Ciello, kterej je na dovolený a to i přes to, že nám to vadí, protože nepíše. A ten umí napsat! Krtek má překrásnou historii. A stojí to za to ho přečíst. Lones ho vrazil uceleně, on ti napíše kam. P.S. jo, a občas taky píšem o autech. Ale jen občas