Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen CrossPolo Urban White: Wolfsburgský stormtrooper

David Bureš
Diskuze (27)
Změny na bíločerném zvýšeném Polu jsou ryze designové, nová technika tu není.

Němečtí zákazníci mohou pořizovat Volkswagen CrossPolo v nově nabízené edici Urban White. Zvýšené Polo s terénním vzhledem v bíločerném provedení u našich západních sousedů začíná na částce 18.975 eur (cca 484 tisíc korun).

Karoserie automobilu je lakována perleťovou bílou Oryx. Ta je kombinována s matnými černými ochrannými prvky v dolní části auta. Černé jsou rovněž střešní ližiny a vnější zpětná zrcátka.

Zadní okna jsou zatmavená, 17palcová kola mohou být v černém, nebo bílém provedení.

To uvnitř se objevuje kombinace černé a světle šedé. Šedo-černá sedadla jsou čalouněna látkou a alcantarou. Středový panel je stříbrný, na koženém volantu, hlavici ruční brzdy a koberečcích je užito prošívání šedou nití.

Výbava auta zahrnuje přední mlhovky, klimatizaci, tempomat nebo rádio RCD 210.

Automobil je nabízen se čtyřmi benzinovými a třemi dieselovými motory. Jejich výkon se pohybuje od 51 kW do 77 kW.

Výše zmíněná první cena platí pro zážehový tříválec 1,2 12V o výkonu 51 kW kombinovaný s pětistupňovým manuálem. Turbodiesel 1,6 TDI (77 kW) s pětistupňovou manuální převodovkou stojí 22.575 eur (zhruba 576 tisíc korun)

Volkswagen neuvádí, zda se designové změny provedené na CrossPolu inspirovaly vzhledem vojáků Impéria z filmové série Star Wars. Německá automobilka nicméně má tuto ságu v oblibě. Na loňském finále Super Bowl se v reklamě na americkou verzi Passatu objevil malý Darth Vaider, v tom letošním zase účinkovali psi převlečení za postavy z Hvězdných válek.

David Bureš
Diskuze (27)
24. 5. 2012 22:13
Re: Polomotor
1,2 3valec POLO za 19000€. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D chcel by som poznat toho ...., co si toto kupi >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
24. 5. 2012 20:00
Re: MĚSTSKÉ VÁLKY
Máš to zapotřebí? Tvoje příspěvky taky můžou někomu připadat blbé, no nikdo se ti nesměje žes vůl a de*il.
24. 5. 2012 19:49
Re: MĚSTSKÉ VÁLKY
Jo auto je to pěkný, ale za půl mega naprosto mimo mísu >:D :no:
Avatar - Emel
24. 5. 2012 15:36
Re: Kola
Uměl bych si představit, že to díky vyšší světlé výšce dokáže projet nějakou tu polňačku... ostatně, malé a lehké auto může mít překvapivě dobré vlastnosti v terénu i bez 4x4. Nečekám balonové terénní gumy, ale aspoň nějaký normální profil by tam být mohl, aby se neodřel ráfek o obrubník... ne? Ale proti gustu...

Ono to draze nejen vypadá ;-).
Avatar - ZiP2150
24. 5. 2012 14:19
Re: MĚSTSKÉ VÁLKY
Pod kazdy tvoj inteligentny prispevok sa podpisem, ok?

[odkaz]

GET A LIFE :-!