Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 04/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 116 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Kia Cee'd se začala vyrábět v roce 2006 a nahradila nepříliš kvalitní korejské produkty, které jsme znali do té doby. Novinka přinesla vskutku evropské auto, které se hned mohlo postavit velmi těžkým soupeřům. Ani vedle modelů Volkswagen Golf nebo Ford Focus nepůsobil Cee'd nepatřičně. Díky zadnímu nezávislému zavěšení dobře jezdil, měl příjemné řízení a nabízel slušný vnitřní prostor.

Škoda Auto spustila ve spolupráci se ŠkoFINem novou službu s názvem Předplacený servis. Až na 5 let a 150.000 ujetých kilometrů nebudou zákazníci muset řešit běžný servis.

Nové vydání Mustangu je i u nás nabízeno ve dvou karosářských verzích. Kupé se tradičně jmenuje fastback, zatímco otevřená verze dostala v Americe obvyklé pojmenování pro kabriolet convertible.

V srpnu loňského roku jsme na našem portálu Autofun.cz zveřejnili snímky z premiéry prvního Lamborghini Huracán přihlášeného v České republice. Majitel si křiklavě zelený desetiválcový sporťák moc dlouho neužil – ani ne měsíc poté totiž bylo kupé zničeno na maďarské dálnici M7.

Jak lze usuzovat z některých událostí, které se v Česku staly v minulých týdnech, dokáže řadu našich řidičů překvapit sníh i v zimním období. Se zledovatělou vozovkou se zkrátka musí v zimě počítat i v případě, že ještě předešlý den bylo o 15° C více.

Na březnovém ženevském autosalonu bude mít premiéru třetí novodobá generace vozu Škoda Superb, největšího modelu značky. O autě již víme docela dost věcí, jedná se opět o model příbuzný Volkswagenu Passat, stojí na platformě MQB a až na nejsilnější dvakrát přeplňovaný turbodiesel bude mít i stejnou motorovou paletu. Někteří z našich spolupracovníků již dokonce s vozem jezdili a viděli finální vzhled naživo, byť zatím o tom mohou pouze hovořit.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)