Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep Renegade Hell’s Revenge: SUV pro motorkáře

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Jeep ve spolupráci s Garage Italia Customs připravil jedinečný Renegade Hell’s Revenge, který je poctou značce Harley-Davidson.

Automobilka Jeep je hlavní sponzorem evropské rallye Harley Owners Group (H.O.G.), jejíž 25. ročník se uskutečnil ve slovinské Portoroži ve dnech od 16. do 19. června letošního roku. Právě na této akci se představil Renegade, který byl pojmenován Hell’s Revenge.

Za vznikem tohoto exempláře stojí vedle automobilky Jeep i společnost Garage Italia Customs. Ta má mimo jiné na svědomí Alfu Romeo 4C La Furiosa či BMW i8 Futurism Edition.

Jeep Renegade Hell’s Revenge je díky plamenům na přídí jen těžko přehlédnutelný. Ty přitom nejsou pouhou fólii, ale jedná se o čtyři vrstvy laku, jejichž nanášení na karoserii vozu má podle materiálů automobilky nejblíže k technice airbrush.

Barevné provedení karoserie zcela zastiňuje další úpravy exteriéru v podobě ochranného plechu pod přídí, zvýšení světlé výšky, off-road pneumatik BF Goodrich a dvojice bodových LED světel umístěných před A sloupky karoserie.

V interiéru došlo na plamenné lakování palubní desky a použití řady detailů v oranžové barvě v kombinaci s novým čalouněním sedadel s logy Garage Italia Customs.

Pod kapotou Jeepu se žádné změny neodehrály a Renegade Hell’s Revenge zde má uložen přeplňovaný vznětový čtyřválec 2.0 MultiJet II o výkonu 125 kW (170 k), spolupracující s devítistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
20. 6. 2016 16:12
tescotuning...
no nevím, mě to přijde hodně amaterský a ta palubka to teda domr*la úplně >:D navíc ta kola se mi zdají snad jak převzatý z nějaký malý písečný buginy... na to auto mi prostě nesedí, takový divný a mrňavý ;-\
20. 6. 2016 15:34
No nevim teda...
Jako hrdy vlastnik Jeepu si myslim, ze pro takovou prilezitost si mohli vybrat jakykoliv jiny model Jeepu (az na Patriot) nez je tenhle a hned by to vypadalo majestatneji... Treba Grand cherokee, Wrangler atd...