Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Omlazená Dacia Duster ve velké galerii ukazuje, že cestu k vaší chalupě slupne jako malinu

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

Facelift populárního SUV Dacia Duster přináší jen drobné úpravy. To mimo jiné znamená, že v terénu je stále stejně schopný.

Druhá generace jednoho z nejdostupnějších SUV (nejen) na českém trhu se světu představila v roce 2017. Po čtyřech letech tedy přišel ideální čas na omlazovací proceduru, kterou Renault a spol. označují jako „fáze 2“.

Už před lety při příjezdu nové generace bylo na první pohled patrné, že tvůrci novinky ve velkém sázeli na úspěch předchůdce, takže se nepouštěli do žádných revolučních změn. A v podobném duchu se nesla také současná omlazovací procedura, kterou Dacia představila v červnu letošního roku. Technický expert Světa motorů Martin Vaculík už si fázi 2 mohl prohlédnout a připravil pro vás video, ve kterém inovované balení srovnává s předchůdcem:

Video se připravuje ...

Mezitím s omlazeným Dusterem proběhly tradiční mezinárodní jízdy, na kterých si novináři mohli jeho schopnosti osahat nejen na hladkých cestičkách, ale i v náročnějších podmínkách lehkého až středně těžkého terénu.

I když se nejednalo o ryzí offroad, Duster ph 2 dostal pořádně zabrat, což ostatně dokazuje obrovská fotogalerie, kterou rumunská automobilka přímo během akce v okolí Paříže připravila. V klidu si ji prolistujte, velmi rychle totiž zjistíte, že polní cesta k vaší chaloupce bude pro Duster i nadále procházkou růžovou zahradou.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - m.z.
14. 9. 2021 20:49
Re: Chalupa
Tak je přijezd a příjezd... spousta chalup má velmi obtížný příjezd
Avatar - Mikesus
14. 9. 2021 12:13
Re: Chalupa
no vidíš, já tam taky jezdím i v zimě, každý týden, je to v Krušných horách a někdy je i přes metr sněhu. Ale cesty jsou protažené, překvapivě.
14. 9. 2021 07:49
Re: Chalupa
Někteří jezdí na chalupu i v zimě a přes 50cm sněhu se jen tak něco neprokouše ;-\
Avatar - Mikesus
14. 9. 2021 06:53
Re: Chalupa
To víš. Já na chalupu dojel corollou i yarisem, ale soused musel defenderem....
Avatar - SKAY
13. 9. 2021 22:17
Chalupa
Co furt stou cestou k chalupě většina tam jezdí normálnímu autama :yes: . Nebo v poslední době LR. Či X5 :D :-! Co taky bahno neviděli :D