Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Němci mají decentní tuning pro BMW řady 1. Jak se vám líbí?

Stanislav Kolman
Diskuze (6)

Společnost AC Schnitzer představila první tuningové díly pro BMW řady 1 (F40) již v únoru letošního roku. Nyní přidává další várku.

Nejnovější generace BMW řady 1 se představila v květnu loňského roku. Vůz s přepracovanou koncepcí (nyní je to standardně předokolka) jsme už vyzkoušeli v rámci tradičního testu a naftová verze zase vyzvala příbuzného miníka s plug-in hybridním pohonem.

Kromě sériových aut se na trhu postupně objevují také verze upravené tuningovými společnostmi. Německá firma AC Schnitzer již v únoru představila pro nový kompaktní hatchback rozšiřující aero kit, sportovnější pružiny a dalších pár drobností. Aktuálně se nabídka rozrostla o sportovní výfuk, přední splitter a zadní střešní spoiler, přičemž nezáleží na tom, jestli je či není váš vůz vybaven M sportovním paketem.

Video se připravuje ...

Kromě emblémů společnosti poznáte modifikaci ještě díky zbrusu novým devatenáctipalcovým kolům, které společnost pojmenovala prostě AC1 a dodává je ve dvou barevných provedeních. Uvnitř došlo jen na velice decentní úpravy. Všímáme si nových hliníkových pádel pod volantem, ze stejného materiálu jsou pedály či opěrka nohy.

Renomovaná společnost AC Schnitzer říká, že veškeré tyto komponenty jsou tvořeny přesně podle jejích standardů, byť vznikají pro nejmenší vůz v mnichovské nabídce. Kromě toho lze předpokládat, že paleta dílů pro modifikaci se v dalších měsících ještě rozroste.

Stanislav Kolman
Diskuze (6)

Doporučujeme

27. 6. 2020 09:30
Re: Facelift
Jj konecne to lidi uvidi nazivo a zjisti ze s temi prednimi svetly vypada Golf 8 fakt dobre. Ja uz jich videl po nemecku hodne a kdyz ma rozsvicena predni svetla (tj denni sviceni) ktera se zarovnaji s linkou masky (coz mozna delaji dobre az ta priplatkova svetla to nevim), tak proste podle me vypada super.
Ale to je jedno, haters gonna hate... :-)
27. 6. 2020 09:27
Re: AC Schnitzel
Uz jsi v tom jel?
26. 6. 2020 18:21
Re: Facelift
profil a zadok je super ... predok diskutabilny, ale naživo nie je vobec taky zly ako sa "tvari" na fotkach. mne sa 1er paci a s 35ix ide o vyborne auto.

PS : sused si kupil novy Golf v R-line packete... prekvapivo vyzera ( podla mna ) velmi dobre. predne svetla nie su take tragicke ako na fotkach.
Avatar - speedfred
26. 6. 2020 17:14
Re: Facelift
Áno G7 v GTI je ozaj pohľadné auto, ale ako som očumoval túto 1er v nejakom pakete, s peknou farbou a slušnými diskami tak to nebolo zlé na živo.
Avatar - iudex
26. 6. 2020 16:43
Facelift
Tak jednotke žiadny dolepený splitter či iné tuningové veci nepomôžu, nakoľko neriešia hlavný problém: prerastenú prednú časť, naboptnalú masku a šikmé svetlomety. To bude musieť vyriešiť iba samotný výrobca faceliftom. Ostatne ten sa bavorským väčšinou podarí a dokáže zlepšiť aj nepodarený dizajn, viď predošlá generácia 1er, ktorej LCI dosť pomohol. Tak nezostáva než čakať na facelift jednotky. Dovtedy fakt radšej ten starý Golf R.