Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejsledovanější videa 2021 na Auto.cz: Martin Vaculík, Škodovky a poklice

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Jako již tradičně bilancujeme nejsledovanější videa na našem webu. Témata těch nejoblíbenějších asi příliš nepřekvapí.

Za uplynulý rok jsme pro vás vyprodukovali vůbec nejvíce videí v historii Auto.cz. Technický expert Martin Vaculík vás bavil a vzdělával svými technickými rozborkami nových i ojetých automobilů, stejně jako videoporadnou zaměřenou na praktické rady pro motoristy. Standa Kolman hodnotil multimediální systémy a nejrůznější vychytávky aut, Martin Machala zase absolvoval několik ostrých koleček na mosteckém autodromu.

Letošní rok byl pro nás rekordní, za posledních dvanáct měsíců se ostatně můžeme pochlubit několika miliony zhlédnutí. A to nepočítáme další balík diváků a fanoušků, které jsme nasbírali na našem instagramovém a youtubovém účtu. Vám všem patří za zhlédnutí, podporu a přízeň obrovské díky.

Na závěr roku jsme si dovolili malé bilancování a podívali jsme se, která že videa byla za poslední rok nejúspěšnější. Níže tedy najdete výběr deseti těch nejsledovanějších. Nechybí Martin Vaculík, zajímavosti týkající se Škodovek, ale třeba i poklice na kola, která se ve výběru objevují hned dvakrát. Ale nebudeme zdržovat, mrkněte se sami:

10.

9.

8.

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - petr petrumr
1. 1. 2022 17:13
video č.5
Jak už jsem to psal, odezírejte ze rtů a vlastně nejlepší auto je asi na videu 5. Škodovky má, ale díky tomu servisu a pro poruchovost lépe přečtený, toyota ho vzala a je to jak by se znovu narodil.