Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejsledovanějších videí roku 2020: Martin Vaculík i zajímavé reklamy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)

Martin Vaculík, zástupce šéfredaktora Světa motorů, je fenomén české motoristické žurnalistiky. Občas pro nás natočí nějaké video, které se vždy stane okamžitě hitem.

Videa patří mezi nejžádanější materiály zveřejňované na Auto.cz. Vybrali jsme hned 20 těch, která byla za rok 2020 ta nejsledovanější. Žebříček dokazuje, že zájem máte hlavně o videa Martina Vaculíka.

Martin Vaculík, zástupce šéfredaktora sesterského Světa motorů, je totiž uznávaný odborník na automobilovou tematiku, a tak není divu, že jeho videa jsou tak sledovaná. V roce 2020 vás zaujaly jeho technické rady při výběru motoru pro Fabii III, Rapid či Octavii nebo hned několik videí k dlouhodobě testované Dacii Duster na LPG. Sledované ale byly i Martinovy recenze Fordu Focus 1.0 EcoBoost mHEV nebo Lady 4x4.

Také další videa vás ale během roku 2020 hojně zaujala. Sledovány byly třeba zajímavé reklamní spoty, ať už zakázaná reklama na nový VW Golf nebo někdejší reklama na Nissan 300 ZX Turbo.

A tak pokud jste tato videa přehlédli, rozhodně si je připomeňte. Stojí za to!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
29. 12. 2020 09:59
Re: A lepší gumu vždy dozadu,
Permanentnú štvorkolku som mal 8 rokov, tam som si musel strážiť hĺbku dezénu, kvôli viskóznej spojke. Teraz mám v dome predokoľky, ale keďže už jazdím skôr defenzívne, tak ani tam predné neubúdajú výrazne rýchlejšie. Zadné vyberám skôr podlá drobných poškodení, napríklad v dôsledku bočných síl.
Ako som už písal to odporúčanie nie je o tom, že dezén v zadu je mierne nižší, ale o tom, že niekto gumy nezjazdí ani za 10 rokov a to už potom fakt nefungujú. Nakoniec keď sa nevyhrabe z garáže, tak dopredu kúpy niečo lepšie, ale vzadu nechá ten spráchnivený bordel.
29. 12. 2020 07:55
Re: A lepší gumu vždy dozadu,
Sposuvkou kolem auta taky neběhám, ale když přehazuju kola tak je posuvkou přeměřím a ty lepší dám dopředu, byť mězi nimi velký rozdíl nebývá.
Taky záleží jaký má auto pohon, u dvoukolky můžou být rozdíly výšky vzorku větší, ale na 4x4 je lepší nasazovat pokud možno stejně ojeté gumy
29. 12. 2020 07:49
Vaculík je fenomen
Legenda kterou už i napodobují jutubeři
Čas 2:37
https://m.youtube.com/watch?…
28. 12. 2020 20:15
Re: A lepší gumu vždy dozadu,
Ešte doplním, že ja som tam bol s autom na nie zrovna špičkových univerzálkach. Vonku 2 dva stupne a hmlu a aj tak som brzdil na tej istej vzdialenosti ako ten s týmy starými zimnými gumami vzadu. Elektronika proste obetovala brzdný výkon za stabilitu.
28. 12. 2020 20:13
Re: A lepší gumu vždy dozadu,
Ak si zodpovedný, tak aj keď máš vzadu horšie gumy nikdy tam nemáš 10 rokov zatvrdnuté valce. Ja tiež nebehám okolo auta s posuvkou a neriešim, ktorá ma o 0,5 mm vyšší vzor. Proste mám na oboch nápravách schopné gumy a mením cca po 5 rokoch. Ale ten človek mal vzadu 9 ročné gumy a ESP v aute nemalo nárok. Nebol schopný dať ten oblúk rýchlejšie ako auto na nových letných a to sme mali 2 stupne nad nulou a hmlu, ktorá k večeru začala namrzať.