Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejčtenějších zpráv roku 2019. Vládne Škoda a Jawa

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Čeští čtenáři mají rádi produkty tuzemských značek. Jak jinak si vysvětlit fakt, že nejčtenější zprávy roku 2019 na Auto.cz se věnovaly produktům Škoda nebo Jawa.

Rok 2019 se blíží ke svému konci, a tak je na čase jej začít bilancovat. proto zveřejňujeme žebříček nejčtenějších zpráv za rok 2019, který je pro vás i pro nás zajímavou ukázkou toho, o co mají čtenáři Auto.cz největší zájem.

A jak se ukazuje, automobilovou událostí roku 2019 bylo v České republice představení nové generace Škody Octavia, nejprodávanějšího auta této značky, a to jak z globálního pohledu, tak pohledu českého trhu.

Velká část nejčtenějších zpráv roku 2019 se totiž věnovala právě této novince. Ten nejčtenější článek ale nebyl z premiéry Octavie 4, nýbrž ten, v němž jsme ukázali fotografie základní verze. Nové Octavii pak patřily i další z 20 nejčtenějších článků roku, třeba první (ještě špionážní) fotografie interiéru nebo uniklé snímky exteriéru.

Zajímají vás ale také díla značky Jawa. Mezi nejčtenější články se dostalo představené nového Péráku nebo zpráva o úspěších Jawy na indickém trhu a s tím souvisejícími problémy.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
29. 12. 2019 12:41
Nestačilo?
Nestačilo o všetkých rebríčkoch čítanosti ACZ urobiť JEDEN článok s viacerými rebríčkami a porovnaniami?