Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejčtenějších článků roku 2020: Nové Škodovky, pomoc řidičům i vize aut

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Které články byly v roce 2020 na Auto.cz nejčtenější? Věnovaly se novým Škodovkám, radám řidičům i designérským vizím.

Na Auto.cz každoročně publikujeme tisíce článků. Některé se stanou okamžitým hitem, jiné si čtenáře najdou až v průběhu doby, další vyvolají bouřlivou diskuzi, zatímco některé třeba nezaujmou a zapadnou. Tentokrát jsme se zaměřili na ty nejčtenější. Které články se v roce 2020 na Auto.cz nejvíce četly?

Pokud bychom hledali jedno nosné téma, bude to domácí značka Škoda, která je zkrátka v tuzemském prostředí oblíbená a informace o ní žádané. V žebříčku nejčtenějších článků za uplynulý rok tak najdeme nejen informace o budoucí Fabii čtvrté generace, ale také třeba fotky čínského Kodiaqu GT z tuzemských silnic nebo designérské vize retro oživení Favoritu či 1203. Zaujal vás ale také článek o největších přešlapech Škody.

Zájem byl ale také o řidičské rady. Zajímal vás článek o řidičských skupinách a oprávněních, vzor kupní smlouvy na auto nebo například rady, jak rozleštit lak karoserie. Důkazem hlavního tématu roku 2020 je pak také ohromný zájem o článek týkající se nošení roušek v autě.

Přehled je tak důkazem, jaké materiály vás opravdu zajímají a my slibujeme, že se těmito tématy budeme zabývat i nadále.  

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)