Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seznam vydaných testů za rok 2021: Klíčové novinky, americké speciality i superluxusní limuzína

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

V redakční garáži Auto.cz v roce 2021 parkovala různorodá směsice aut. V uplynulém roce jsme vyzkoušeli nejen novou Škodu Fabia, ale také Dodge Durango nebo Rolls-Royce Ghost.

Recenze automobilů jsou už léta nedílnou součástí obsahu Auto.cz. Bylo tomu tak i v uplynulém roce 2021, kdy jsme vydali celkem 237 automobilových testů.

A byla to opět různorodá směsice automobilů. V redakční garáži během roku zaparkovaly jak italský mini hot-hatch Abarth 595, tak nejlevnější elektromobil Evropy, Dacia Spring, stejně jako zástupce zcela opačného cenového spektra, superluxusní sedan Rolls-Royce Ghost.

Nechyběly zásadní automobilové novinky roku jako nová Škoda Fabia, Toyota GR Yaris, Nissan Qashqai nebo BMW M3. Hodně bylo také elektromobilů, které jsou zkrátka trendem dneška. V uplynulém roce jsme tak v rámci redakčního testu vyzkoušeli Audi Q4 e-tron, Hyundai Ioniq 5 i Fiat 500e. A došlo rovněž na americké speciály jako Dodge Durango nebo Jeep Grand Cherokee L.

Pokud by vás pak zajímalo rozdělení podle značek, vězte, že nejčastěji jsme tentokrát zkoušeli vozy Volkswagen (27 testů). Tradičně hojně testovaná značka BMW byla tentokrát druhá (24 testů), následoval Hyundai (21).

Abarth

Audi

BMW

Citroën

Cupra

Dacia

Dodge

Fiat

Ford

Honda

Hyundai

Jeep

Kia

Land Rover

Lexus

Mazda

Mercedes-Benz

Mini

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Rolls-Royce

Seat

Škoda

SsangYong

Subaru

Suzuki

Toyota

Volkswagen

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - MS-sport
4. 1. 2022 08:22
Super!
Díky za přehlednost a možnost rychle si vyhledat, porovnat, zkontrolovat informace. Dobrej nápad! :yes:
Avatar - fOE
1. 1. 2022 15:35
Re: BMW
To uz chce hodne kreativity, tvrdit i pod timhle clankem ze se psalo vic o skodovce. :D
1. 1. 2022 14:32
Re: BMW
Taky jsem se podivil. Zas na druhou stranu, ve většině testů VW byla zmíněná i sesterská škodovka, takže můžeme brát, že tradičně nejtestovanější byla... technika používaná i škodovkou. :-)
Avatar - fOE
1. 1. 2022 13:47
BMW
Heh, tak ten muj pocit, ze tu byl letos test bmw snad obtyden nebyl jen pocit. Druha nejtestovanejsi znacka, vic testu tu letos bylo jen od VW, dokonce ani skodovka se netestovala tolik jako bawori.